Informatie van Aafke Planting

Informatie van Aafke Planting


Mijn naam is Aafke Planting, getrouwd en moeder van twee lieve dochters.

Sinds april 2017 ben ik komen werken bij autonoom coaching en coach ik volwassenen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als Toegepast Psycholoog kijk ik waar gedrag vandaan komt en weet ik welke middelen er ingezet kunnen worden om tot gedragsverandering te komen. Ik coach op een positieve en oplossingsgerichte manier. Vragen wat er wél goed gaat, samen op zoek gaan naar kwaliteiten en in kleine dingen vooruitgang laten zien zijn hier voorbeelden van. Mijn visie is namelijk dat alles wat je aandacht geeft groeit. Daarom denk ik dat je beter kunt kijken wat wel goed gaat dan naar wat niet. Natuurlijk mag er ook aandacht zijn voor de dingen die wat minder lekker lopen. Juist daarom ben ik er voor je.

Ik werk graag praktisch: een doel wat je graag wil bereiken knippen we in kleinere doelen. Door kleine stappen te maken wordt het behalen van een groter doel namelijk haalbaar. Ook laat ik je graag zelf nadenken door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen.

In mijn werk vind ik gelijkwaardigheid erg belangrijk, hierdoor ontstaat vaak een ontspannen sfeer. Daarnaast ben ik erg betrokken, kan ik mij goed inleven, ben ik rustig en werk ik vraaggericht.

Linkedin Aafke PlantingEmail