informatie van Eileen Langlois

Informatie van Eileen Langlois


Mijn naam is Eileen Langlois. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van jongeren met ASS en/of AD(H)D in het onderwijs. Daarnaast heb ik langere tijd een jongere met ASS ondersteund binnen een gezin

Ik ben erg rustig, geduldig en betrokken, maar ik houd wel van aanpakken! In mijn werk bij Autonoom Coaching geniet ik van de betrokkenheid bij mijn klanten. Ik ben er zowel bij de succesmomenten als bij de minder leuke momenten, waarbij ik je graag een luisterend oor bied.

Mensen met ASS en/of AD(H)D ervaren vaak uitdagingen in het dagelijkse leven. Als coach kijk ik graag samen naar wat je allemaal wél kunt en hoe we dit kunnen inzetten om die uitdagingen te tackelen. Hierbij staan jouw eigen tempo en eigen regie centraal. Vanuit de coaching doen we dingen die jij lastig vindt samen. Samen kijken we hoe we structuur kunnen aanbrengen. Door alles weer op een rijtje te zetten wordt het vaak rustiger in je hoofd waardoor je je beter kunt concentreren op andere taken. Dit geldt natuurlijk niet alleen in het onderwijs, maar ook op het werk en in het dagelijkse leven.

Linkedin Eileen LangloisEmail