Informatie van Elisabeth Tramper

Informatie van Elisabeth Tramper


Mijn naam is Elisabeth Tramper, 25 jaar en getrouwd.
Sinds mei 2019 ben ik komen werken bij Autonoom Coaching. Hier coach ik kinderen, jongeren en volwassenen met een vorm van autisme en/of AD(H)D.

In 2016 heb ik de opleiding SPH afgerond. Ik ben na mijn opleiding begonnen als woonbegeleider op een groep met kinderen die een zwaar verstandelijke beperking en/of vorm van autisme hebben. Daarna ben ik aan de slag gegaan als ambulant begeleider bij mensen die door autisme, AD(H)D, een licht verstandelijke beperking of depressie niet goed kunnen functioneren in de samenleving.

Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en samen op zoek te gaan naar succeservaringen in hun leven. Hierdoor kunnen ze tijdens moeilijke momenten terugvallen op datgene wat nu niet meer zo zichtbaar is, maar ooit wel goed ging!

Mensen hebben veel baat bij structuur, maar weten vaak niet goed hoe ze structuur in hun leven krijgen en houden. Als levenscoach ondersteun ik ze hierin, zodat ze in kleine stapjes weer een goede balans weten te vinden in hun leven.

Daarnaast werk ik met veel humor en enthousiasme waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat wat belangrijk is voor de relatie, openheid en het vertrouwen.

Linkedin Elisabeth TramperEmail