Informatie van Esther Jansen

Informatie van Esther Jansen


Mijn naam is Esther Jansen, ik ben 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Groningen. Nadat ik mijn opleiding Social Work heb afgerond in 2017 aan de NHL in Leeuwarden, ben ik als begeleider aan de slag gegaan op verschillende begeleid wonen locaties. Tijdens mijn werk als begeleider heb ik onder anderen mensen met ASS begeleid. Één van de locaties waar ik werkte is zelfs speciaal opgericht voor mensen in het autistisch spectrum vanuit henzelf en ouders/verwanten, een prachtig initiatief vind ik zelf. Ook begeleid ik op vrijwillige basis twee lotgenotengroepen voor volwassenen met ASS. Mijn specialisatie focust zich met name op het helpen van mensen met ASS. Daarnaast heb ik ook ervaring met AD(H)D.

Wat ik belangrijk vind tijdens de coaching is dat jij je in je kracht gezet voelt. Dat betekent voor mij dat jij de dingen die jij zelf kunt en wilt doen, ook blijft of gaat doen. Ik zie mezelf met name als ondersteunend hierin tenzij jij een andere vraag hebt. Ik bepaal niet voor jou wat goed is, dat bepaal jijzelf. Samen zoeken we uit wat het beste voor jou werkt.

Ik ben een toegankelijk persoon en sta altijd open voor een beetje humor tijdens onze gesprekken. Ik hou van open en vooral duidelijke communicatie en ben er van overtuigd dat we op die manier het beste voor je eruit kunnen halen.

Email