Informatie van Lisa van Dalfsen

Informatie van Lisa van Dalfsen


Mijn naam is Lisa van Dalfsen en ik coach zowel kinderen, jongeren als volwassen met een vorm van Autisme en/of AD(H)D.

Ik ben afgestudeerd als pedagogisch wetenschapper aan de RUG en heb voorheen de opleiding SPH afgerond aan de Hanzehogeschool te Groningen. Door mijn achtergrond/specialisaties en opgedane ervaring ben ik ervan overtuigd dat het beter is om in de eigen omgeving veiligheid en rust te creëren, zodat men zich daar kan ontwikkelen.

Wanneer er een klik is tussen beide, gaan de klant en ik een samenwerkingsrelatie aan waarbij ik uit ga van de krachten en competenties van de klant. De eigen wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal. Het opdoen van positieve ervaringen en het boeken van successen in de coaching vind ik belangrijk, zodat de klant zelfvertrouwen opbouwt en er balans ontstaat. Waar nodig regel ik zaken voor de klant, waar het kan sta ik naast of achter de klant. Oefenen in de praktijk staat centraal tijdens de coaching, van denken naar Doen!

Daarnaast geef ik psycho-educatie over Autisme en AD(H)D. Samen met de klant kijk ik hoe de informatieverwerking bij hem/haar werkt, waar de klant tegenaan loopt en gaan we samen na hoe de klant hier het beste mee om kan gaan. Tijdens de coaching richt ik mij niet alleen op de klant maar op het systeem als geheel.

Kenmerken van mij als coach zijn: laagdrempelig, betrokken, betrouwbaar, respectvol, humor en oplossingsgericht.

Ik ben werkzaam in de provincie Groningen.

Linkedin Lisa van DalfsenEmail