Informatie van Priscilla de Wolf

Informatie van Priscilla de Wolf


Mijn naam is Priscilla de Wolf, 32 jaar en moeder van 3 kinderen. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (afgerond 2011) heb ik jaren gewerkt als allround hulpverlener op groepen met jongeren met verschillende beperkingen. Mijn specialisatie is dan ook jeugd.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als SKJ geregistreerde coach bij Autonoom coaching en mij als coach gaan verdiepen in de wereld van ASS. Als coach werk ik laagdrempelig met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen en probeer ik zo veel mogelijk aan te sluiten aan de interesses van de klant. Een goed luisterend oor en observatievermogend. Kijkend naar jouw krachten en hoe we van hieruit kunnen opbouwen. De coaching vindt plaats vanuit een voor jouw veilige basis. Ervaring is dat wanneer er gewerkt wordt vanuit de veilige basis de grootste successen kunnen worden behaald. Ook zal ik jouw systeem/netwerk bekijken en hoe we deze kunnen betrekken in de successen.

Mijn coaching is helder en niet te zwaar op de hand; het leven is vaak al lastig genoeg! Samen brengen we structuur en routine aan en zullen we de opgestelde doelen vertalen naar het dagelijkse leven op jouw tempo.

Linkedin Priscilla de WolfEmail