informatie van Shari Zschuschen

Informatie van Shari Zschuschen


Ik ben Shari Zschuschen, 35 jaar en woon sinds oktober 2020 weer met vriend en dochter (3) in Groningen na 7 jaar in Spanje te hebben gewoond. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of fietsen. Ik hou van reizen en voornamelijk eilanden (ook de Nederlandse), yoga en mode-interieurstyling.

Ik heb Toegepaste psychologie gestudeerd en tijdens mijn studie heb ik met veel toewijding en plezier een jongere met kenmerken van PDD-NOS en ADHD begeleid in alledaagse zaken. Na 7 jaar in een internationale omgeving en commerciële functie te hebben gewerkt heb ik mijn weg naar het coachen weer gevonden.

Ik word beschreven als praktisch, motiverend, open, oplossingsgericht en doortastend. Tijdens het coachen streef ik naar een open en ontspannen sfeer waarin ik veel waarde hecht aan gelijkwaardigheid. Het woord beperking vermijd ik het liefst en vind ik een omschrijving als ‘een variatie in de ontwikkeling’ beter passen.

De eigen kracht staat centraal en ik ondersteun graag in de bewustwording en het verkrijgen van inzichten. Op dit moment verdiep ik me in empowerment strategieën voor het versterken van de zelfredzaamheid.

Linkedin Eileen LangloisEmail