Informatie van Wendy Hinke

Informatie van Wendy Hinke


Mijn naam is Wendy Hinke, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn zoon van acht en onze twee katten in Leeuwarden. Ik woon dichtbij het centrum in een, zoals ik het altijd noem, ‘schattige’ jaren ’30 woning.

Ik coach op dit moment (jong)volwassenen met AD(H)D en/of Autisme. Mijn werkveld is divers, het kan bijvoorbeeld in de thuissituatie zijn waar ik ondersteun bij het primaire dagelijkse ritme, het kan begeleiding zijn bij het maken van een werkbare planning of het kan ondersteuning zijn bij het voeren van gesprekken.

De verwachting kan per persoon verschillend zijn. Daarom hecht ik veel waarde aan een heldere communicatie. Ik ben openminded en makkelijk toegankelijk. Je mag jezelf zijn bij mij. Tenslotte zijn we allemaal (maar gewoon) mens. We zijn gelijkwaardig, ik zal naast je staan, je ondersteunen en begeleiden. Ik haak in op wat jij me als klant geeft. Ik stimuleer je om zelf na te denken en stappen te zetten. Eigen ideeën werken veel beter dan aangedragen ideeën. Dit mag in jouw eigen tempo. Ik vind het belangrijk dat je aan het eind van het traject kan zien dat wat je hebt bereikt door eigen inspanningen is gelukt.

In het proces leg ik nadruk op de kwaliteiten die je bezit en sta ik naast je als je je uitdagingen aan  gaat. Belangrijke begrippen voor mij zijn: acceptatie, compassie, positiviteit, balans, autonomie, moed en doen.

Linkedin Wendy HinkeEmail