Informatie van Wim Laan

Informatie van Wim Laan


Mijn naam is Wim Laan, ik woon al 30 jaar in Groningen nabij het centrum en dit bevalt mij erg goed. Ik heb 10 jaar pleegkinderen in huis gehad van Stichting NIDOS (voogdijinstelling). Deze vaak jonge kinderen kwamen hier zonder ouder(s). Omdat er een tekort was aan pleegouders ben ik gevraagd om pleegouder te zijn, dit heb ik met veel plezier gedaan.

Ik geniet van mijn leven zoals ik dat de laatste jaren invul op mijn manier. Ik ben een rustige man die houdt van gezelligheid en goed en lief zijn voor de medemens en mijzelf belangrijk vindt. Als je lief bent voor mensen krijg je dit ook vaak terug. Ik sta relaxed in het leven en mediteer om in het hier en nu te kunnen leven. Dit leven in het hier en nu is voor mij erg belangrijk.

Ik heb in het verleden vanuit jeugdzorg vaak te maken gehad met heftige gezinssystemen en problematieken en moeilijk opvoedbare jongeren die veelal ook met justitie en politie in aanraking zijn geweest. Ik heb veel ervaring met ASS, AD(H)D en co-morbiditeit. Mijn rustige en open houding zorgde vaak voor een klik. Juist deze klik is belangrijk in mijn coaching.

Ik ben in mijn dagelijkse leven bezig met een gezonde leefstijl omdat ik dat belangrijk vind voor mezelf. Voor de rest vind ik het ook fijn om dagelijks te leren van wat ik tegenkom bij mensen en waar ik iets van kan leren. Dat wat positief is neem ik mee in mijn bagage.

Linkedin Wim LaanEmail