Informatie van Sharon Kaandorp

Informatie van Sharon Kaandorp

Informatie van Sharon Kaandorp


Mijn naam is Sharon Kaandorp, ik ben 26 en woon in Groningen.
Sinds 2017 mag ik mij Toegepast Psycholoog noemen, na het afronden van de opleiding bij de Hanzehogeschool Groningen. Na mijn opleiding heb ik op een beschermde woonvorm gewerkt met de doelgroep GGZ. Sinds juli 2019 ben ik coach bij Autonoom Coaching.

Aandacht voor groei, veerkracht en zelfvertrouwen vind ik belangrijk. In mijn werk maak ik daarom veel gebruik van gesprekstechnieken en oefeningen uit de positieve psychologie, zoals oplossingsgericht coachen en motiverende gespreksvoering. Ik ga er vanuit dat mijn klanten zelf expert zijn over hun leven en daardoor zelf ook het beste weten wat goed voor ze is en wat werkt. Mijn taak is om de juiste vragen te stellen, zodat zij het juiste antwoord kunnen achterhalen. Hierbij is het belangrijk om aandacht te hebben voor de kwaliteiten van de klant en deze op de juiste manier in te zetten. Met de klant samen iets ondernemen kan dan net dat steuntje in de rug zijn om het doel te bereiken.

Om te beschrijven hoe ik ben als coach, heb ik een aantal klanten gevraagd welk woord zij zouden gebruiken om mij te beschrijven. Woorden als rustig, vriendelijk, humor, begaan en gedreven zijn daarbij het vaakst genoemd.

Linkedin Sharon KaandorpEmail