Informatie van Lisanne Postma

Informatie van Lisanne Postma


Mijn naam is Lisanne Postma, Ik woon samen met mijn vriend in Leeuwarden. Nadat ik mijn opleiding Pedagogiek aan NHL Stenden heb afgerond, ben ik om mij heen gaan kijken naar wat het beste bij mij past. Eerst heb ik een periode bij kinderopvang gewerkt. Echter kwam ik er na een tijdje achter dat ik hier toch niet het gevoel kreeg dat ik het maximale uit mezelf kon halen. Dus heb ik besloten om de switch te maken naar ambulant begeleider en nu coach ik met veel plezier mensen met ASS & ADH)D.

Ik heb gezien wat de juiste coaching kan doen voor mensen met ASS & AD(H)D. Bovendien ben ik van mening dat als je mensen leert hun eigen regie te houden/pakken dat ze dan op hun eigen manier een mooie bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Door de klant in eigen kracht te zetten en de nadruk te leggen op de krachten en competenties in plaats van de focussen op de grenzen en beperkingen.

Samen met mijn klanten kijken we naar waar hun krachten liggen en zoeken we naar manieren om deze zo goed mogelijk te benutten. Ik wil mensen graag een luisterend oor bieden wanneer ze dit nodig hebben. Daarnaast ben ik iemand die geduldig is en graag anderen een helpende hand wil bieden.

Email